Lediga tjänster

Språkskolan grundades år 1995 och drivs som en ekonomisk förening. Vi är en politisk och religiöst obunden för- och grundskola, godkänd av skolverket och följer den nationella läroplanen. Svenska ligger som grund i vår undervisning, men arbetar också med engelska, tyska, franska och spanskan. Språken varvas periodvis i förskolan och läsårsvis i grundskolan och studietiden varieras beroende på årskurs.

Vi anser att språkkunskaper ger en viktig grund till våra elever vad gäller kommunikation med våra medmänniskor, samt verkar som goda grundstenar inför både fortsatta studier på gymnasium som på högskola.

Vår vision på Språkskolan är att ge mer tid åt språk, matematik och naturvetenskap. Vi värderar också kreativa ämnen som bild, musik och rörelse och väver gärna in dessa som naturliga inslag i alla våra ämnen. Detta för att ge våra elever olika uttrycksmöjligheter vad gäller sin kommunikation med andra barn så väl som med lärare.

Är du intresserad av att arbeta hos oss som ordinarie personal eller vikarie? Hör i så fall av dig till våra rektorer i skolan respektive förskolan.

Personal sökes

Alla tjänster vi söker läggs ut på Arbetsförmedlingens platsbank.